سمینار آموزشی اختلالات آب و الکترولیت ها و آشنایی با انواع سرم ها به همت آموزش مداوم دانشگاه و با هماهنگی واحد آموزش بیمارستان امام خمینی (ره) دهدشت برگزار شد.
سمینار آموزشی اختلالات آب و الکترولیت ها و آشنایی با انواع سرم ها به همت آموزش مداوم دانشگاه و با هماهنگی واحد آموزش بیمارستان امام خمینی (ره) دهدشت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ سوپروایزر آموزشی بیمارستان امام خمینی(ره) دهدشت در این سمینار گفت: آب و الکترولیتها، گازها و مواد غیرالکترولیتی از جمله مایعات موجود با ارزش در بدن انسان است که حدود 50 تا 60 درصد وزن بدن انسان را تشکیل می دهد.
علی اکبر اکبر پور انتقال مواد غذايي به سلولها و دفع مواد زائد، متابوليسم و عملكرد شيميايي سلول، انتقال هورمونها، آنزيمها، پلاكتهاي خوني و گلبولها، حلالي براي الكتروليتها و مواد غير الكتروليتي، تنظيم درجه حرارت، كمك به هضم و دفع و مرطوب سازي بافتها وكاهش اصطكاك را از عملکردهای مایعات در بدن عنوان کرد.
وی افزود: در صورتی که ثبات پویای آب، مواد حلال و عملکرد بدن مختل شود اثرات جدی و مخاطره آمیزی به خصوص در نوزادان، افراد مسن و بیماران اختلالات قلبی و ریوی رخ می دهد.
اکبرپور با اشاره به اینکه پرستاران در مراقبتهای روزمره خود با بیمارانی مواجه می شوند که مبتلا به اختلالات شدید و حتی کشنده در تعادل مایع، الکترولیت، اسید و باز هستند، اظهار داشت: یکی از مهمترین نقش های پرستاری، پیشگیری از بروز این گونه اختلالات به ویژه در افراد پر خطر مثل نوزادان، سالمندان و بیماران دچار اختلالات قلبی و کلیوی است.
به گزارش وب دا؛ سمینار آموزشی اختلالات آب و الکترولیت ها و آشنایی با انواع سرم ها به همت آموزش مداوم دانشگاه و با هماهنگی واحد آموزش بیمارستان امام خمینی (ره) دهدشت، درسالن کنفرانس این بیمارستان جهت پرسنل درمان برگزار شد.
انتهای پیام/دادنیا